Maciej Krzysztof Fotograf Magik

TSH Mote Fotografering

Mote fotografering med TSH

Mote fotografering er alltid det mest gøyale som er. Vi var på Oslo Gamle Lodge, der vi brukte hele bygget til mote fotografering.

Vi gikk gjennom mange kjoler – brudekjoler og annet på 2 dager med fotografering. Denne mote fotografering var kjempe lang så vi var alle gode og slitne etter vi var ferdig. Men fy søren for et sted, for noen kjoler og for noen bilder. Dette var en av mine favoritt fotograferinger på lenge. Og mote fotografering er og blir det artigste som finnes.

Alle kjolene under mote fotograferingen var levert av TSH – Tina S. Hermansen.
Linker til nettbutikken hennes finner du under her.

Fotograferingen startet gjerne tidlig på mårran – altså selveste foto var ikke før fra kl 11 – men vi holdt gjerne på frem til kl 21 begge dagene. Det ble tatt mange bilder her – og det var ikke lett å plukke ut de beste av de beste. Jeg prøvde å godt jeg kunne – så noen er presentert her i saken og flere kan også finnes på kommersiell siden. Lenke finner du under hvert av bildene.

Vi hadde til sammen 3 kjempe flinke modeller på denne mote fotografering og en fantastisk makeup artist som gjorde jobben – så alt bare klaffet hele veien.

Mote Fotografering
Mote Fotografering

Mote fotografering inne på Gamle Logen

Flere bilder finner du her : Mote Fotografering
Mote Fotografering
Mote Fotografering
No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik