Steike ta surdeigsbakeri

Steike ta surdeigsbakeri

Steike ta surdeigsbakeri, Norges minste bakeri (?) – uansett er svært sjarmerende bakeri i Tønsberg. Nærmere på Tolvsrød.
Som alle fotografer så fikk jeg i oppdrag å fotografere Tolvsrød til et prospekt. Der oppgave var å vise nærmiljøet og hva Tolvsrød hadde å by på. En av stedene jeg var innom var nettop Steike ta surdeigsbakeri. Her skulle jeg fotografere bakeren selv, Asgeir Stangnes. Han lager noe av det mest unike brødbaksten jeg har vært borti. Og her kan jeg skrive opp og ned om hvor godt baksten er hos Asgeir Stangnes – men jeg skal «dessverre» snakke om fotografering jeg gjorde der.

Men, selvsagt før i det hele tatt vi går løs på bildene så kommer det litt info om Steike ta surdeigsbakeri.

Steike ta surdeigsbakeri – God informasjon

All info hentet fra Steike ta surdeigsbakeri sine facebookside

Om Steike Ta Surdeigsbakeri
Steike Ta Surdeigsbakeri er et mikrobakeri i Tønsberg med lidenskap for urkorn. Vi baker naturlig hevet brød på surdeig.

Kvalitet
Vi bruker økologisk mel av urkorn som enkorn, emmer, spelt, ølandshvete og svedjerug. Vi handler hos steinmøller så nært oss som mulig. Vi er, og vil være, kompromissløse på råvare.

Kjøpe Brød
Vi er et knøttlite bakeri, og har en liten produksjon. Vi selger brødene ved Life Olsrød Park og Vestfold Kolonial. Det er mulighet for å forhåndsbestille, så forhør deg om vi har kapasitet via
Facebook: @steiketasurdeigsbakeri
Instagram: @Steiketa_Surdeigsbakeri
SMS/TLF: 45432347

Steike ta surdeigsbakeri er som nevnt et svært sjarmerende bakeri på Tolvsrød i Tønsberg. Fotograferingen her gikk veldig lett og raskt. Det var så mye å fotografere her at jeg lett kunne ha holdt på i flere timer. Men, det kunne jeg ikke denne gangen. Men på den korte tiden jeg var der så gikk det lett og fint unna.

På selveste fotograferingen fikk jeg testet ut litt nytt utstyr – som feks ei lampe som var på bare 250w styrket. Det er forsåvidt ganske standard lampe i watt styrke, men stykre jeg ikke har jobbet mye med siste årene. Alle lampene mine er på minimum 500w. Så jeg gledet meg mye til å teste den ut og se hvordan dette fungerte. Resultatet var helt supert – og jeg merker jeg kommer til å skaffe meg par slike lamper som ble brukt i fremtiden. De er små og lette og fine ha med seg. Og resultatet snakker for seg selv på kvaliteten på bildene.

Når vi fotograferte holdt jeg meg utenfor bakeriet – pga jeg ønsket å få med meg utseendet på bakeriet og ha med bakeren selv på noen av bildene. Bildene ble helt supere. Og Steike ta surdeigsbakeri ser jo fantastisk ut bildene ble perfekte. Kunden og det bildene skulle bli brulkt til – var veldig førnøyde. Og slik jeg hører også så er Steike ta surdeigsbakeri veldig fornøyde med bildene de fikk også.

Fremgang fra start til resulatet.
Dette prosjektet er skapt og satt sammen gjennom samarbeid. Kunden kontakter meg og vi setter opp et møte. På slike møter går vi gjennom ønskene kunder har til resultater. Det vil si at feks disse bildene skulle gå til et prospekt om Tolvsrød prosjekt. Da går vi gjennom målene med prospektet – der jeg samler inn informasjon om hva jeg trenger å gjøre. Etter slike møter så går jeg gjennom de jeg ønsker å fotografere. Jeg har ei liste over bedrifter som jeg bør og må kontakte – for så å ta en ringe runde og møte runde med samtlige. Der jeg avtaler tid for fotograferingen. Slik fotografering går som regel ganske radig unna, men resultatet blir i seg selv helt fantastisk.

Har du noen prosjekter som skal gjennomføres – eller trenger hjelp med å gjennomføre? Ta gjerne uforpliktet kontakt også tar vi et møte og ser om vi finner ut noen samen.

Bildet er gjort av : ukjent
Hentet fra Steike ta surdeigsbakeri sin facebook sider.

Facebook

Mere informasjon :

Asgeir Stangnes startet i fjor Steike ta surdeigsbakeri på et 7,5 kvadratmeter stort rom i sitt eget hjem. I sommer flyttet han bakeriet til et større lokale i Olsrød Park i Tønsberg, og der får han snart selskap av en annen baker.

Stangnes forteller til Tønsbergs Blad at han gleder seg til å få litt hjelp, siden han har jobbet veldig mye det siste året og etterspørselen stadig øker. Ikke bare er kundene fornøyde med smaken og kvaliteten på brødene, men noen har også opplevd positive helseeffekter.

– Vi har hatt kunder her som har slitt med tarmproblemer, som for eksempel irritabel tarmsyndrom. De har kommet og sagt de endelig kan spise brød igjen, forteller Stangnes til avisen.
Les også: Får midlertidig lov å selge sjokolade i USA

Brødene hos Steike ta bakes med økologisk mel, frø, uraffinert salt og kortreiste egg. Surdeigsbakeren har en stamme på fire til fem brød, men nå har han også utvidet sortimentet med kanelsnurrer og såkalte «coffee buns».

– Det er to produkter som har blitt veldig populære, forteller Stangnes.

Hentet fra Bakeri dot net
www.bakeri.net/steike-ta-utvider/

Av Hanne Maria Westeren
Publisert: 16.10.2019

Nyhetsbrev

  [mailpoetsignup mailpoetsignup-313 list:4 subscriber-choice default:on]

  Få med deg alle nyhetene med engang de kommer. Ca 1 gang i mnd.

  anonnse

  No Comments

  Post A Comment

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Maciej Krzysztof Fotograf Magik