Sommertid i studio

Sommertid i studio

Når det endelige er sommertid i studio, så gjør vi litt mer sommerlige saker.

Har du vært nysgjerrig på hvordan en fotograf har det rund disse tidene – vel, som mange andre så har fotografer ikke noe ferie. Eller det vil si, jeg har alt vært på en fantastisk tur og bryllup til Michal og Kristine i Polen. Var helt magisk. Men ellers så er farten litt saktere – hver helg er det bryllup som vanlig. unna gjort en del og flere på vei – i skrivende stund sitter jeg og går gjennom bildene som ble gjort i helgen. Mye fantastisk og herlig lys vi hadde den dagen. Full sol lys med tynne skyer – som gir litt ned duset sollys. Herlig med blits.
Det er selvsagt ikke lik sommer for en fotograf som for mange der ute, men vi holder oss ofte i nærheten av studio for våre kunder og møter med brudepar og andre kunder. Ofte sitter man med deadline når sola står høyest på himmelen – frister å gå ut – men når man har verdens beste jobb, så vil man gjøre en god jobb og sende det som skal avgårde før en reiser ut og nyter litt være.

Det blir selvsagt ikke så mye tid til blogging, da jeg heller prioritere sol – eller når solen titter frem – så for det meste er det litt jobbing med forskjellige kunder også rett ut. Jeg har lagt en notis på flere blogg innlegg som kommer når jeg får tid – mye spennende – masse bilder – og flere tips og triks selvsagt.

Fra august så starter jeg også med skole foto som varer i rundt 2 mnd. Det er noe av mine favoritt, reise rundt på Østlandet og fotografere masse glad ungdom og barn.

Så frem til det – ønsker jeg alle en riktig god sommer – kos dere masse – og følg med på bloggen, for det vil komme innlegg – spesielt fra bryllup, siden vi er midt i sesongen for det nå. Og skal noen av dere på Slottsfjell festivalen, så er vi selvsagt der også og fotografere for vår faste kunde. Det gleder jeg med vanvittig til. Blir stas – og er vel 6 år på rad vi er der. Blitt noen år nå

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik