Portrettfotografering

Portrettfotografering

Portrettfotografering er en av de mest vanlige jobben som blir gjort i studio og ute av studio. Hvert år så tar jeg mellom 3 og 4000 portretter. Noen jobber er større mens andre er mindre, men selv om en portrettfotografering består av kun par bilder, så er det like viktig at bildene blir perfekte – hver eneste gang.

Når jeg gjør Portrettfotografering så gjøres det oftest i studio. Det betyr ikke nødvendig at vi er i studio i Baglergaten 16, men ofte tar jeg med meg studio ut på tur og setter det opp hos en bedrift.

Det viktigste ved Portrettfotografering er kommunikasjonen mellom fotograf og modellen. Det er alltid viktig å ha god tone, få personen til å slappe av og at man føler seg komfortabel foran kamera. Det er da man får de beste bildene.

Hvert år så fotograferes det både små og store bedrifter – men også privatpersoner og bilder til cv og søknader. Lengere nede her går vi gjennom en tidligere jobb som er gjort for Spir Arkitektene.

Portrettfotografering – fotografering i studio

Spir Arkitektene er en av mange kunder som år etter år kommer i studio for å fotografere sine ansatte. Når det kommer en ny person så får vi være kreative med fotograferingen av hver arkitekt.
Det som er gøy med slik fotografering, er at man kan gjøre så veldig mye forskjellige. La oss starte med første jobben.

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik