Osebergdrakta

Osebergdrakta

Tønsberg er en viking by – og en av de eldste byen i Norge. I følge utgravingen rundt i byn og historie bøkene. I Alle utgravingene som er gjort i område har arkeologene funnet frem til viking graver. Du har vel hørt om Oseberg skipet? Med alle utgravninger så kommer det også en del viking drakter og hva de hadde på seg engang i tiden. Anja Sjuls har gjort det til sitt kall å gjenskapet disse draktene. Hun følger slavisk historien bøkene og har sett hvordan de gamle funnene ser ut – og laget kopi av de draktene slik de så ut og ble brukt. Oseberg drakta er kanskje Tøsnbergs bunad? Eller i hvertfall dakt man brukte en gang i tiden.

Derfor så måtte vi ta en tur opp på Slottsfjell i Tønserg og fotografere noen bilder av drakta. Oseberg drakat i sol nedgang er kanskje nye greien her i byen.

Ingen slike jobber er like og ingen bedrifter er like heller. Alle har sin måte å gjøre ting på og een filosofi. Ta en kontakt med meg før fotografering – så kan vi planlegge både bilder – og resultatet slik at du og din bedrift blir fornøyd.

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik