Ny Server + ny hjemmeside

Ny Server – bedre fart – bedre opplevelser

Det har vært en stund siden jeg sist har skrevet nyheter her på websiden. Men nå er jeg tilbake igjen med nyheter.

Jeg holder til vanlig at jeg skal ha nyheter minst en gnag i mnd. Men de siste mnd har vært veldig hektiske + at jeg har gjort noen forandringer på websiden. De mens synlige er at det har kommet en ny fresh webside opp – og masse nye bilder. Flere kommer selvsagt også.

Men det som er mest nytt er at jeg har gått over til en super server som hjelper med å holde fart på siden – selv om jeg har masse bilder – tekst og info om alt som er. Det er jo viktig at jeg webside har god fart – og fungere som den skal. Jeg holder på å rydde opp i de siste små feilene som dukker opp her og der – så blir det over til vanlig drift av siden.

Det neste som kommer er masse god nyheter fra veldig mange forskjellige jobber som har blitt gjort siste mnd. Og det har skjedd mye. Så stay tuned!

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik