Møbelfotografering

Møbelfotografering

Fotografering av møbler er en kunst i seg selv. Man skal ha riktig vindel på møbel designet og ikke minst riktig lys. Derfor hver gang jeg fotografere slike produkter så er det viktig at man leser desigent – hva et produkt gir deg og hvordan det ser ut. La oss gå gjennom hva jeg gjør med Møbelfotografering

Møbelfotografering – God informasjon

Som nevnt, å fotografere møbler -uansett om enkle eller hig end – så er det viktig å lese møblene. Når jeg sier å lese de så mener jeg at man må finne en spennende vindel til de. Finne et sted der kamera vindkelen er perfekt – og viser møblene fra sin spennende side. Hvert møbel skal være interesant å se på – om man skal alltid ha et ønske om å kjøpe produktet. Slik jeg har nevnt i tidligere innlegg.

Før vi starter med bilder og gjennomgang på møbelfotografering – så kommer det noen ekstra lenker om Jahn Aamodt, designeren her :

Les Mer om Produktfoto her (2016) Les Mer om Produktfoto her (2019) Utvalgte bilder av Produktfoto Mer om Jahn Ammodt, design

Disse fantastiske stolene er designet av selveste Jahn Erik Aamodt. En velkjent designer som virkerlig vet hva et godt design er. Han har reist jorda rund for å hente de riktige materialene for hvert av sine produkter. Denne serien er hentet fra Filipinene – og han har brukt et velkjent lokalt del på siden av stolene som blir solgt i masse forskjellige elementer på Filipinene. Alle delene – skjell delen – er hentet fra lokalt populært brukt element som blir laget til små ting. Jahn Aaamodt har tatt dette elementet og brukt det på stoler – og laget noe mer ut av det. Og designet noen fantastiske stoler – som jeg fikk i oppgave å fotografere.

Fotografering av slike stoler er svært krevende. Skjellene på siden av stolen glinser – og fotografere et produkt som har både skinn og glinsene skjell er to forskjellige verdener. Så å sette riktig lys og kameravindkel setter en hvilken som hest fotograf på prøve. Men likevel, å jobbe med slike gjennomførte produkter er en fryd – inspirasjon og man ender alltid opp med en fotografering som kan virke enkel, men er vansklig – og er likevel utrolig gøy å fotografere.

Mere informasjon :

«Design skal tilfredsstille brukerens behov. Design skal ha den personligheten og karakteren som kreves for å føre til langsiktig fordel.»

Jahn Aamodt er en kjent norsk designer / designer best kjent for flere av Conforms mest solgte serier som Air, Prime, Easy og Flow.

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik