Magik Photolive

Magik Photolive

Magik Photolive

Hva er Magik Photolive?

Siste åren så har jeg gjort utallige event fotoraferinger. Og flere ganger har jeg blitt spurt om det er mulighet å fotografere, for så å vise bildene rett på en storskjerm. Altså innen par sekunders tid.

Så jeg tok den utfordringen og fant frem til en svært enkel men godt fungerende metode på hvordan dette kan gjøres. Og etter 1 år med testing og bruk av Magik Photolive så fungere det nå som et fjell.

Magik Photolive har alt rukket å bli brukt av flere – og mange har fått oppleve hvordan det er å ta bilder et sted, ved å kunne se bildene rett på skjermen når de gikk videre. Bildene vises hvor som helst og på hvilken som helst skjerm.

Utstyr

For å gjennomføre Magik Photolive har jeg alltid nok utstyr for å ta de fineste bildene \ at bildene dukker opp på skjerm i nærheten.

Fotografering

Magik Photolive kan brukes til alt mulig av arrangement. F.eks en før premiere, julebord, fest eller andre staslikheter som du har planlagt.

Event Fotografering

Her fra en før premiere – der det var satt opp en liten fest for de yngste. Så vi fotografere de ved en pressevegg ved utgangen, før de gikk opp i kino salen. Og der fikk de se bildene med engang.

Rett på en skjerm

Tiden det tar før et bildet er synlig på en ekstern skjerm, som her på kino skjerm – vil variere litt. Da jeg er avhengig av nettverkstilkobling. Men innen 1 min tid så vil bildene vises på skjermen mens folk går inn eller forbi.
Alle bildene går i en loop så ingen går glipp av noe. Bildene blir også vist på skjermen kontinuerlig frem til jeg skrur den av.

Hvordan fungere dette

Kort forklart, så fungere det slik som vist på bildet.
1. Jeg fotografere – bildene som blir tatt blir sendt trådløst over nett til pc nr 1. Der blir bildene lagt til i en mappe som er delt videre til neste pkt.
2. Neste pc som er koblet opp og står oftest på andre siden av bygningen – der er pc nr 2 koblet opp mot en skjerm – tv eller fremviser – og den pc viser alle bildene som jeg tar live rett på skjermen. Begge pc er koblet opp til nett

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik