Konfirmasjonsfotografering

Konfirmasjonsfotografering

Konfirmasjonsfotografering

Nå nærmer konfirmasjon tiden seg for fult.

Vår studio består av tre dyktige fotografere som er i full sving med Konfirmasjonsfotografering. Her legger jeg ut litt forskjellige bilder som er alt gjort – og med kontakt til oss tre. Og selvsagt så kan du bare kontakte med en av oss så skal vi få deg i kontakt med den fotografen du ønsker.

Konfirmasjonsfotografering

Derfor ønsker vi å gi deg et fantastisk tilbud på Konfirmasjonsfotografering:

Michal Tomaszewicz en en pris vinnende profesjonell fotograf som har hatt studio både i Oslo og nå i Tønsberg. Han har holdt på i over 25 år med fotograferinger og mestrer lys, komposisjon og fotograferingen til finger tuppene.

Kristine Møgster, snart Kristine M. Tomaszewicz er vårt nye tilkommende i studio og har vært her siden nyttår. Hennes ferdigheter til fotografering ser man ikke maken til her i byen. Hun kom til Tønsberg fylt med kunnskap om fotografering vil fryde veggen din. Kristine er også en prisvinnende fotograf som har rukket å sette sitt preg på fotograferingen.

Og sist men ikke minst, så har dere underskrivende som som mange kjenner igjen fra tidligere – om ikke så er jeg en pris vinnende profesjonell fotograf som hører til i Photostudio samens med mine kolleger. Med min fotografering stil er godt blandet med etterbehandling som jeg skaper mine egen og annerledes bilder. Du kan forsåvidt lese litt mer om meg her

Konfirmasjonsfotografering

Våre Konfirmasjonsfotografering har foregått rundt i Tønsberg, men vi kjører ofte ut av byen og lengre enn som så. Vi fotografere både hovedbildene og i kirken om det er ønskelig. Og siden vi endelig nærmer oss konfirmasjon så har vi satt et fantastisk tilbud til deg.

Så husk vår tilbud og tak kontakt

Fotografering av konfirmant

Pris:

kr 900,- kr og dette inkludere 15 takkekort

Velkommen til Photostudio midt i Tønsberg sentrum

Ta kontakt med en av oss eller med meg så skal jeg hjelpe deg videre med din konfirmantfotograf.

[su_button url=»https://magik.no/kontakt/» style=»flat» background=»#9ec8d8″ size=»10″ center=»no»]Book din fotograf her[/su_button]

[su_spacer size=»60″]


[su_spacer size=»40″]

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik