Kommersiell fotografering

Kommersiell fotografering

Kommersiell fotografering

Kommersielle jobber variere veldig fra bedrift til bedrift. De siste årene har jeg fotografert alt fra små til store bedrifter. Alt fra rørleggere til sjefer i toppen av sin respektive bank.

Det som ofte går igjen er hva som ønskes å fotografert – og det er portretter, gruppebilder og evt noen miljøbilder fra bedriften. Selv om man tenker portrett så og gruppe bildet, så variere og dette fra bedrift til bedrift.

Jeg legger ut noen bilder fra noen par jobber som er gjort i år, der i år har det vært mest ønsklig med portretter på enkel eller plain bakgrunn. Dette er pga portretter ofte blir brukt til bedriftens respektive side. Men igjen så betyr ikke dette at det som er nødvendig, man kan f.eks fotografere miljø portretter, der modellen står med kontorlandskap i bakgrunn. Like fine bilder og passer selvsagt like godt til hver webside.

Det vi ser her er noen av portretten som er gjort i år, jeg legger ut noen portrett fra en jobb – også er det mulighet å se flere slike jobber på egenside.

Det er selvsagt også mulig å fotografere på greenscreen – det vil da si at man kan sette inn hvilken bakgrunn som helst man vil ha. Det åpner selvsagt masse dører, for har man ikke alle mann til stedet på fotografering – så kan man selvsagt bli fotografert i etter tid, for så å blir redigert inn i samme miljø eller bakgrunn som tidligere portrett. Så alle portrettene blir helt like.

Men la oss snakke litt mer om greenscreen fotografering og da gå over til gruppe bilder. Det finnes alle mulig måter å gjøre gruppe bilder på – jeg har konsentrert meg her på å vise frem bilder som har vært super populært siste par årene. Og jeg har fotografert og fotografere selvsagt fortsatt gruppebilder som er både oppsett og «mindre» oppsatt i et miljø. Men disse gruppe bildene som vises her har sine fordeler. Man kan være kreativ – artige og mer morsomme oppsett + det som kanskje er det beste med dette, er at hvis det kommer en ny person til gruppe – nyansettelse altså, så holder det med å fotografere ene personen for så å sette han eller henne inni gruppa. Selvsagt kan dette gruppebildet også ha forskjellige bakgrunner og oppsett. Og ikke bare som jeg viser her.
Bildene er plukket ut fra forskjellige jobber gjennom siste året.

Og når vi skal snakke om hvor artig og populært disse gruppebildene har vært de siste par årene – så legger jeg til et bildet som ble gjort ganske nylig og består av Tønsberg Vikings, som er lokale snart i Get ligaen ishockey laget. Og her hadde jeg litt mer fritt frem på hva jeg kunne gjøre.

Og selvsagt utfører vi alle typer miljøbilder i en bedrift om det er ønskelig også.

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik