Husøy Arena

Husøy Arena

Husøy Arena

I Tønsberg finnes det veldig mye flott arkitektur og Husøy Arena er intet mindre. Her skulle jeg fotografere det nye bygget som ble tegnet av arkitekt Fredrik Lund for Husøy Arene. Bildene skulle siden bli brukt til et arkitekt blad i Brasil. Så om ikke jobben var moro nok så fikk vi en lansering i utlandet også.

Bygget er for Husøy idretsforening som er en lokal fotball klubb på Husøy, Tønsberg.
Selveste fotograferingen bestod i tre deler. Vi måtte vente litt til det ble litt opphold i været ute så jeg fikk fotografert bygget fra utsiden. Bygget er en rent trebygg og satt opp i moduler, så det tok ikke lange tiden før alt stod ferdig, Bygget i seg selv ser helt perfekt ut i landskapet og ser ut som en del av område. Enkelt og greit en fryd å kunne fotografere Husøy Arene.

Inne eller interiør fotograferinen gjorde vi over to ganger. En gang med blitslamper og andre ganger kun med naturlig lys. Man kunne gjøre dette på korter tid, men siden været var så ustabilt på den tiden så var det ikke mulighet. Arkitekten ønsket at det var full sol så man kunne se hvordan naturlige lyset spilte inni bygget.

Arkitekt Fredrik Lund

Fredrik Lund er en arkitekt som er bosatt i Trondheim der han jobber fast som «professor of architecture NTNU». All arkitekturen er Norsk inspirert og består av tre oppbynning.

Husøy Arena Eksteriør

Husøy Arena Eksteriør

Og hvis du kan litt Portugisisk, så kan man lese

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik