Heste fotografering

Heste fotografering

Heste fotografering

Å fotografere en hest er nesten en kunst i seg selv. Heste fotografering krever svært mye av både fotografen og personer rundt. Det finnes selvsagt som i andre type fotograferinger ulike måter å gjøre slike bilder på. Jeg gjør mest portretter med mørk bakgrunn – for å skape en egen følelse på bildene slik at man får et fint portrett f.eks til å henge opp på veggen.

Heste fotografering foregår vanligvis ute ved stallen mot kvelds tider. Jeg bruker flere blitser for å få den «feelingen» jeg ønsker på bildene. Når man bruker blits av den typen jeg bruker så må det innimellom brukes litt tid før hesten blir vant til de – ikke alle hester er like glad i masse sterke blits lys etter hverandre.

Når jeg gjennom fører en heste fotografering så er det vanlig at jeg bruker opp mot 30 min med forbedringer – det skal en del utstyr opp og fungere før jeg kan begynne med selve bilde tagningen. Ved en fotografering er det alltid viktig at personer hesten kjenner er med – ha med litt godis slik at man kan få hesten til å slappe litt av.
Så er det bare å få oppmerksomhet i gang og knipse til vi har fått de bildene vi ønsker – hester, som alle heste eiere vet, har egen personlighet – så de reagere forskjellig på slike fotografering og man får alle mulige bilder med masse personlighet i dem. Og ikke minst ofte får man bilder som er litt morsomme – men garantert noen flotte bilder man ønsker seg å ha med videre.

Heste fotografering einer seg for alle som ønsker seg et eller flere flotte bilder av hesten sin på veggen eller bare ha noen fine bilder av den.

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik