Godt Nytt År

Godt Nytt År

Godt nytt år!

Da var høytidene over for denne gang – sjampagnen drukket opp og vi er klare for 2016. Idag har vært min første dag på kontoret etter nyttår. Og jeg merker jeg har gledet meg til å komme tilbake og jobbe igjen. Starter dagen idag med fotografering, så det skal bli deilig å ta frem kamera igjen og gjøre det jeg liker best.

Og selvsagt, siden vi er på ny året så komemr det videre massive oppdateringer på websiden. Nye nyhets innlegg + masse annet god saker. Gleder meg til å komme igang.

Og husk også at du finner hele Photostudio gjengen på Bryllupsmessa i Tønsberg. Legger ved ei lenke – så da er det bare å ta turen til messa og sjekke alle som er med og ikke minst komme og hilse på oss!

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik