Fra Kampen

Fra Kampen

Fra Kampen

Jeg har heller ikke slutta med andre jobber, det kommer flere innlegg om andre jobber om ikke så lenge – må bli først helt ferdig med de før jeg kan skrive litt om de. Men før det så kan vi ta en titt på cup kampen 2015 mellom FK Tønsberg og Strømsgodset.

Jeg har sette mange tidligere fotografer som har fotografert kamper og sett at det som regel kommer samme bilder. Så jeg valgte å legge meg litt på annen linje og tenke mer dokumentarisk og finne litt flere øyeblikk enn bare å knipse vilt og håpe at jeg fikk par gode bilder.

Jeg satt med ned 4 forskjellige steder under kampen og håpet egentlig jeg satt riktig – merket etterhvert at mye av kampen foregikk på andre siden av der jeg satt – og jeg tenker ikke ved målene men andre siden av midtbanen – men jeg ville heller ikke være der og fotografere. For, for de som har vært på Gressbanen i Tønsberg så er det tribune på ene siden og vollær (skal være på riktig dialekt også) på andre sia. Så jeg ønsket hele tiden å ha med publikum bak hvert av bildene jeg tok. Så var det selvsagt å finne de riktige øyeblikkene – og de var det mange av – og treffe akkurat de riktige når man skyter på 2.8 i blender er ikke alltid like lett. Hurtigenhet – være obs på hva som skjer er alltid viktig. Merket litt at det jeg kan fra bryllup kom veldig godt til gode her. Og forutse øyeblikk som kommer er alltid like viktig – vite akkurat hvor en skal være og hvor en bør fokusere før det skjer noe.

Kampen er i gang
_MG_0892

Mange artige ansikts uttykk
_MG_0945

Flere artige ansikts uttrykk
_MG_0966

Action foran mål
_MG_0970

Jager ball
_MG_0998

Keeper skyter ut
_MG_1000

Keeper ball
_MG_1114

Andre omgang
_MG_1133

Når andre omgang startet så begynte sola å krype godt under horisonten – da ble det en helt annen type bilder. Mer stemning og mye mer artigere å fotografere.

Følger med
_MG_1140

Bygger opp angrep
_MG_1146

Kriger
_MG_1217

Vinner ballen
_MG_1225

Mot mål
_MG_1376

Takker fansen
_MG_1404

Flere som takker fansen
_MG_1408

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik