FK Tønsberg – Strømsgodset

FK Tønsberg – Strømsgodset

FK Tønsberg – Strømsgodset

Ja vel jeg har ikke begynt med fotball blogg hvis det var det du tenkte – menne kommer en del artige jobber fra laget i byen.

Nå har jeg vært litt slapp med blogging i det siste og det er ikke pga at jeg ikke har hatt nok å skrive om, men det har vært så mye å gjøre at jeg ikke har mulighet til det. Vært en del reising og masse deadlines å holde. Så det har vært noen spennende og artige uker.

Så da over til FK Tønsberg og Strømsgodset cup kampen 2015 – som forsåvidt Godset vant 0 – 5, men det får så være. For tiden så fotografere jeg masse for FK Tønsberg – og da spesielt for avis reklame og god saker om neste kamper. I det siste så har det da dukket opp flere anonnseser i Tøsnberg Blad med bilder som jeg har gjort – og da i godt samarbeid med FKT (FK Tønsberg).

Før cup kampen så skulle vi lage bildet der en litt rampete gutt sitter og ber at kampen skal gå bra – og at høyere makter gjør slik at kampen bli vunnet. Veldig artig fotografering som ble gjort i Øvre Langgate 48, der Photostudio ligger. Vi kosa oss masse og dere kan se resultatet som ligger med her. Pluss annonse delen som kom i avisa.

Men det stopper ikke der – se neste blogg innlegg for andre jobber som er gjort, selvsagt ikke hold pusten din – ikke sikkert jeg rekker å bloggen så fort, men gjør så godt jeg kan.

Bildet her er forsåvidt gjort med 4 lamper – en lampe henger høyt opp med spot og lyser på drakta i bakgrun. Neste to lamper som har en soft boks kommer inn fra sidene for å skape litt action fra sidene. Og til slutt hovedlyset – som kommer rett forfra – det lyset er en «noozle» eller en spot lys som er veldig sentrert. Hardt lyst med andre ord. Så på dette bildet har du flere typer lys satt sammen til et. Etter det så var det selvsagt runde i etterbehandling for å få de riktige følelsene i bildet.

Her er resultatet fra avisa og hvordan det så ut til slutt

150422 FKT-Godset

Følg med neste innlegg, da fulgte jeg kampen og fotograferte litt der også. Veldig gøy, spesielt når jeg legger meg litt lavt og prøver å finne øyeblikk ute på banen. Ikke så lett som det høres ut som.

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik