FK Tønsberg Kamp Annonse

FK Tønsberg Kamp Annonse

FK Tønsberg og jeg har jobbet tett samme i 3 år. Og jeg gjør mye forksjellig for de. Sammarbeidet er en ren sponsor jobb som jeg gjør for FK Tønsberg, da jeg ønsker at klubben skal komme høyere opp i divisjoner. Klubben har en del ting å jobbe med for å komme ajour med det meste. Blant annet det klubbmessige. Men derfor er det viktig for meg å jobbe tett med klubben og hjelpe den så mye jeg kan.

Min hjelp og sponsing kommer i form av fotografering og annen bildet levering. I det siste har jeg hjulpet til med annonser som leveres inn til Tønsbergs Blad før kampene. Siden jeg sitter på masse bildet materialer så blir annonsen av kreative typen. Utrolig gøy å gjøre. Jeg er kanskje ingen grafisk designer, men gøy er det.

Ingen slike jobber er like og ingen bedrifter er like heller. Alle har sin måte å gjøre ting på og een filosofi. Ta en kontakt med meg før fotografering – så kan vi planlegge både bilder – og resultatet slik at du og din bedrift blir fornøyd.

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik