Fitfocus

Fitfocus

Fitfocus med Desiree Andersen. Tidligere i år så fikk jeg en hyggelig mail av Desiree, der hun var på utkikk etter en samarbeids fotograf til bloggen sin. Jeg var veldig positiv til dette, så vi har nå inngått en avtale om masse fotograferinger sammen. Dette blir spennende. Fotograferingen vil variere i omfang og hva som skal gjøres.

Jeg har alt oppretta en egen side for Fitfocus som jeg vil oppdatere etter noen arbeid. Så langt har vi gjort to forskjellige fotograferinger – som jeg deler både her og litt på egen del av siden min. Lenke følger med rett under her.

Desiree driver fitness bloggen www.fitfocus.no som daglig har veldig mange lesere. Og de jobbene vi har gjort så langt har vært fra trenings bilder til mer sponsor rettet bilder. Fitfocus er en blogg som hjelper deg alt fra treningoppsett til å spise riktig. Og selvsagt masse andre tips som kan være fint å ha med. Bli en av leseren du også og sjekk ut bloggen du også.

Fitfocus
Fitfocus
Fitfocus
Fitfocus
Fitfocus

Om Desirre (henta fra bloggen Fitfocus) Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Jobber som skribent, kursholder, personlig trener og kostholdsveileder. Ta gjerne kontakt på ptdesireeandersen@gmail.com

Fitfocus
Fitfocus

Meld deg på

Nyhetsbrev

[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]

Ikke gå glipp av neste blogg innlegg. Meld deg på nyhetsbrev.
Ingen spam – du vil kun få nyheter fra fotografen med engang de kommer ut.

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik