FIT FOR FIGHT – LIVSTILSENDRINGSPROSJEKT

Fit For Fight – Livstilsendringsprosjekt

Fit For Fight

FIT FOR FIGHT – LIVSTILSENDRINGSPROSJEKT

Fit For Fight med denne gjengen.

Siste året har det vært mye som har skjedd. Selv om jeg lovet meg å blogge og legge ut nyheter minst engang i mnd, så har det ikke latt seg gjøre. Men dette skal nå gjøres noe med.

Vi starter med denne gjengen som har gått inn for å kjøre prosjektet Fit For Fight. Som betyr 5 måneder med livsstilsendring – hos 3 kjente bloggere. Vel 2 av de skal gjøre en livsstil endring mens den tredje er trenings guruoen

Desiree Andersen – Fitfocus

FIT FOR FIGHT – LIVSTILSENDRINGSPROSJEKT

Jente med stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. (Hentet fra hennes hjemmeside)

www.desireeandersen.no

Line Victoria – Supporterfrue

FIT FOR FIGHT – LIVSTILSENDRINGSPROSJEKT

Supporterfrue er verken glamourøs eller rosa. Hun er helt ordninær, i følge henne selv. Kanskje derfor bloggen og livet hennes blir lagt merke til. Supporterfrue – Line Victoria ble i 2017 nominert til Vixen Influencer Awards i hele 3 katergorier; «Årets Gullpenn», «Årets Stjerneskudd» og den gjeve prisen «Folkets Favoritt». Det er verdens beste AdLINK Media som holder Supporterfrue i hånden når det kommer til kommersielle samarbeid – de kan kontaktes på info@adlinkmedia.no eller +47 55 70 67 20 Pressehenvendelser: linvichus@gmail.com (Hentet fra hennes hjemmeside)

www.supporterfrue.blogg.no

Peter – Pappahjertet

FIT FOR FIGHT – LIVSTILSENDRINGSPROSJEKT

Hællæ påsan! Mitt navn er Peter og jeg er en vandrende midtlivskrise, kamuflert som en lykkelig familiefar. Eller omvendt. Uansett, dette er min pappablogg. Velkommen skal du være. E-post: info@adlinkmedia.no (Hentet fra hans hjemmeside)

www.pappahjerte.blogg.no

Det er selvsagt alltid stas med å ha kjente mennesker i studio. Og resultatet av fotograferingen sier sitt. Vi kosa oss veldig og selv om to av bloggerne måtte grave dypt for å tørre å stå på før bilder så ble resultatet utrolig kult.

Les gjerne innleggene på alle 3 side sider om hva de skal gjennom og hva deres prosjekt går ut på. Det som Peter sier selv ; «Vil bare minne om at dette ikke er et slankeprosjekt, men et livstilsendringsprosjekt med tanke på helhetlig helse. Indre og ytre.» (fra bloggen Pappahjertet)

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik