Familiefotografering

Familiefotografering

Familiefotografering

Familiefotografering er ikke alltid nødvendig å gjøre i studio. Man kan gjøre slik fotografering både innendørs eller ut, hvis været selvsagt tillater dette. Men noen ganger er det slik at man må ha familiefotografering på lokasjon og innendørs. Da kommer selvsagt jeg med fult utstyr ditt man skal være for fotografering. Det som også var an ledes her var at alle kunne ikke stille samtidig – og det var en stor familie. Ute på lokasjonen så er man avhengig av å ha god plass hvis man skal ha med alle på bildet samtidig. Så vi gjorde familiefotografering med en vri. Og vi fotografert alle i forskjellige grupper – som vi ved senere anledning satt sammen til forskjellige familiebilder. Her kan man få mange resultater og mange kombinasjoner.

Gjennomføring

I en slik familiefotografering er det viktig å være klar i forveien av fotograferingen på hva en ønsker som resultat.. Vit hvilken kombinasjoner en ønsker – selv om dette ikke er nødvendig, så er det lurt ca å ha en ide på hvem som skal fotografers når. Siden denne familien var i en god størrelse så hadde vi planer om hvordan fotograferingen skulle være. Vi endte opp med 30 forskjellige bilder som vi til slutt satt sammen til 15 ferdig bilder.
Ved slik fotografering så går vi gjennom alt slik at vi får med de kombinasjonene som trengs slik at vi får bilder som er perfekt for deg og familien din. Familiefotografering av denne sort krever litt forarbeid både av meg og deg.

Etterarbeid

Etter at studio er pakket ned og familiefotografering er avsluttet så kommer neste steget. Der dere får se alle bildene som er gjort – vi plukker ut bilder sammen så dere får de bildene dere ønsker. Jeg har så, ei liste med diverse gruppealternativer som vi får etter planlegging. Når alt er på plass så starter jeg med retusjeringen. Alle på bildene skal klippes ut for så å settes sammen til et nytt og større gruppebildet – eller familiebildet.
Og selv om familien er kjempe stor – og dere ikke har hatt muligheter å fotografere alle samtidig tidligere, så er det mulig her. Og var noen ikke stil stedet under fotograferingen, så gjør det ingen ting – de kan man bare fotografere ved senere anledning og sette inn i nye familiebildet.

Resultater

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik