Event Fotografering

Event Fotografering

Event Fotografering

Event Fotografering betyr så mye forskjellig. En dag kan det være en fest ute på brygga mens en annen dag kan det være ute på tur langt oppå et fjell der man fotografere et større følge av mennesker. Event fotograferingen har egentlig ikke grenser på hva det kan være. Jeg har gjort det meste og kjenner til det meste – her i innelgget skal jeg gå gjennom de forskjellige event fotograferingen jeg har hatt gjennom tiden. Og skulle du ha noe fotografert som jeg ikke nevner, så er det ikke med her bare pga at jeg ikke har fotografert det ennå.

Event Fotografering

Diverse Fester

Har du en privat fest, tema fest eller firma fest så kan det være gøy og artig å få med seg litt minner fra dette. Event Fotograferingen gjør det slik at jeg fanger masse gode øyeblikk og masse fine bilder til å dele på sosiale medier eller til å ha som minner. Jeg har fotografert både store og små fester / event – da kan det også gjelde at man setter opp en rød løper og en fotovegg der alle gjesten kan stille seg inntil for å bli fotografert til.

Sportslige Events

Mange store og små bedrifter og event byråer har forskjellige sportslige events. Om det er fotball eller sykling så er jeg ute og fotografere det som trengs å bli fotografert. Dagene blir ofte lange da en slik event starter tidlig på dagen og holder på til kveld. Men likevel er jeg på stedet og event fotografere jeg alle aspekter av aktiviteten slik at det kan brukes til reklame eller andre saker.

Live Fotografering

Event Fotografering der alle bildene går rett på skjermen. Mens jeg tusler rundt og fotografere kan alle bildene duke fortløpende opp på en skjerm. Nesten med en gang. Det man kan ha i tanken er at bildene da ikke blir korrigert eller retusjert, siden de kommer rett på stor skjerm. Man trenger litt ekstra utstyr også for å få dette til – jeg har det som skal til for å gjennomføre dette. Ved siden av teknologi så trenger man nettverk, jo raske nette er jo raskere kommer bildene på skjermen. Utrolig gøy for gjestene å kunne se se på en skjerm med engang de går forbi fotografen.

Før all fotografering av Live sending så avtales omfang av fotografering. Det er også viktig med informasjon om stedet som skal fotograferes på slik at alt ender opp helt perfekt

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik