Bryllups fotografene

Bryllups fotografene

Vi tre bryllups fotografene i studio vårt har tradisjonens tro med liten reklame i Bryllupsmagasinet. Bare å bla litt frem og finne frem til siden for å se vårt innlegg. I år har vi samarbeidet med Brudesalsongen Sjuls Design – som vi har våre lokaler sammen.

De 3 kreative bryllups fotografene

Vi er som tidligere nevnt tre stk i studio med forskjellige fotografisk stiler og måter og jobbe på. Men selvsagt har vi teknikken helt ut til fingerspissene så du får det resultatet du ønsker deg på dine bryllups bilder. Når du velger Photostudio som din bryllups fotograf kan vi love deg at du velger trygt – du velger erfaring og ikke minst noen som kan faget sitt.
Vi har tilsammen over tusen bryllup gjennomført så langt. Og flere er på vei.

I studio finner du oss

Maciej Krawczyk

Bryllups fotografene
m: +47 911 64 603
w: www.maciej.no

Kristine Møgster

Bryllups fotografene
m: +47 988 35 439
w: www.mogsterphoto.com

Michal Tomaszewicz

Bryllups fotografene
m: +47 905 68 200
w: www.tomaszewicz.no

Hva betyr en kreativ fotograf?

Kreativitet bør stå høyt på hver eneste fotografs liste – det vil si at en god fotograf bør klare å mestre både valg av utstyre han bruker, og samtidig se hvor brudeparet bør står så et godt bildet blir tatt. Og ikke minst et øyeblikk blir fanget og bevart. Kreativitet står alltid i høy fokus hos oss slik at vi klarer å levere de riktige bildene du ønsker. Vi vet alltid hvor en skal står i forhold til sola eller horisonten – og hvordan vi skal bruke disse elementer til å skape våre bilder.
Et ofte spurt spørsmål er: «Når er det masse sol ut, da er ikke forholdene særlig gode for bilder?». Vel, er litt smak og behag for hva som er best forhold uti fra været – for min del så er fult sollys det beste som finnes. Jeg blander ofte sollys med blits for å skape de perfekte bildene. Man får da lys blå himmel – mye bruk av lokasjons og ikke minst et kreativt bildet som man gjerne spør igjen: «hvordan gjorde du det?»
Så hva betyr så en kreativ fotograf når jeg har gått gjennom flere punkt – jo, en kreativ fotograf vet og kal alt innen for faget sitt. Han vet hvilket utstyr skal brukes når – hvilken blender eller objektiv skal være når. Hva de forskjellige objektivene er gode for og når – hvordan bruke en lokasjon godt og til sitt fulle – hvordan bruke bakgrunn til å komponere et perfekt bildet – lage liv og lage et bildet man har lyst å ha på veggen og si i alle fremtid : -Det er oss på det bildet. Med et stort smil rundt munnen.

Hvordan velge en god lokasjon til fotografering?

Det fines mange gode lokasjoner – vi vet om de fleste og har vært de fleste stedene også. Når man velger et godt sted for fotograferingen så begynner vi med et møte der vi tar en snakk og går gjennom noen bilder. Vi blir litt kjent med deg for å vite hva du ønsker av dine bilder – hva du ser for deg. Så kommer vi med gode råd – nevner hva vi kan gjøre og hvor vi kan være. Det er slik at ofte så tar vi bilder ikke langt unna vielsen, men også ofte blir vi spurt om hvor det er best å gjennomføre fotograferingen. Sjekk gjerne med oss og hvor vi anbefaler – hva du øsnker, om det er ute ved vannet eller i en skog – eller kanskje urban fotografering? Dette er noe vi avtaler under våre møter og anbefaler våre steder blant veldig mange. Og hvem vet, holde øyene åpne det kan hende du ser en av oss der ute en dag du er på tur.

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik