Bryllups Fotograf i Vestfold

Bryllups Fotograf i Vestfold

Bryllups fotografen i Vestfold: Maciej Krawczyk

Hvilken Bryllups Fotograf i Vestfold skal jeg velg?

Ja, for det finnes mange å velge mellom dagen. Men hvem skal jeg velge – hvem av de er best på det han eller hun driver med? Hvem av dem har prisen som jeg har lyst å gi for en fotograf?

Ja spørsmållisten her er og kan være lang. Det er kanskje ikke mange som setter seg ned og tenker litt over bildene lenger. Før i tiden, før digital foto ble alle manns eie så var en fotograf ettertraktet for sine kunnskap og stil. Dette har falt litt bort i det siste siden mange kjøper seg dyre kamera og godt utstyr. Man skal også kanskje tenke litt på at et dyrt kamera ikke alltid ikke klarer å ta de perfekte bildene siden det er faktisk fotografen som trykker på knappen. Spør deg selv kanskje hvor flink er personen bak kamera – og klarer han eller hun å ta de bildene jeg ønsker. Er han eller hun beste Bryllups Fotografen i Vestfold jeg er på utkikk etter?

Men hvordan finne den beste bryllups fotografen i Vestfold? Hva skal en se etter og hvor skal man lete etter slik person?

Det finnes mange måter å gjøre dette på. Før i tiden før internettet var tilgjengelig så gikk alt på jungeltelegrafen. Gjorde man gode jobber så ville dette spre seg – dette er selvsagt like godt brukt ennå, men konkurrere litt med søket man gjør på nett.
Andre måter man kan finne sin fotograf er gjennom fotograf klubber eller lag. En av Norges eldste heter Norges Fotograf Forbund, der er for eksempel undertegnede med og jeg kan ved enkle taste trykk finnes frem.

Bryllups fotografen i Vestfold: Maciej Krawczyk

Men hvor god er en bryllups fotograf i vestfold?

Tja, den er litt vanskeligere å svare på kanskje – trenger en fotograf å vinne masse priser for å være best? Kanskje han eller hun ikke har meldt seg på noen konkurranser fra tidligere. Jeg personlig melder meg på opp mot to i året – og ikke bare for å vinne, men for å lære – for å høre hva andre fotografer har å si om mine bilder. jeg har blitt priset flere ganger tidligere – senest i år så ble jeg kåret årets fotograf i Vestfold av Norges Fotograf Forbund (NFF), men dette er ikke det viktigste for min del. Men å få kreativ kritikk – for å lær mer – for å høre hva andre har å si – kanskje for å bli grillet litt om mine bilder. Man slutter aldri å lære, og det er det som gjør det så gøy å jobbe med kreative yrker.

Hva om prisen ikke stemmer helt når du titter på bryllups fotografer i Vestfold?
Vel, jeg kan med hånden på hjertet si her at prisen står ofte i stil med fotografen. De som priser seg til det de gjør er fordi de eller jeg, lever av. Dette er jobben min – jeg har ikke noe annen jobb enn dette – derfor så har jeg prisen satt slik jeg har for jeg mener at mine tjenester koster dette. Jeg er stolt av jobben min – stolt av bildene mine og har en pris på det jeg kan. Husk også at det har tatt tid, energi og penger for å kunne ta slike bilder jeg gjør. Ja, ingenting er gratis i livet – og jeg har tatt skoler og forskjellige kurs gjennom tiden. Og jeg gjør dette ennå. For jeg er(?) eller vil bli den beste bryllups fotograf i Vestfold.

Men jeg har ikke så mye penger å bruke på en bryllups fotograf i Vestfold
Den forstår jeg godt – det kan være en dyr affære å gifte seg dessverre – og det finnes billigere fotografer der ute, men vær så snill å se godt gjennom om han eller hun er helt sikker på det han eller hun driver med. At du får de bildene du vil ha og trenger. Og at fotografen klarer faktisk å gjøre jobben sin slik den skal gjøres. Det kommer dessverre bruder årlig til meg med dårlige bilder der spørsmålet er; kan du fikse de i photoshop? Og nei, det går dessverre ikke. Og ikke for at jeg skal være vanskelig – men for det første så er dette bilder til en annen fotograf og for det andre som kanskje er det viktigste, er et bildet i utgangspunktet dårlig så er det ikke noe man får gjort i etterredigering heller. Man skal ikke redde bilder i Photoshop, men gjøre de bedre.

Se gjerne flere av bilder som er tatt siste årene ved å trykke her

Og hvis du ikke er overbevist, så ta gjerne kontakt med meg og ta en prat – det koster selvsagt ikke noe å ta seg en tur i studio for å ta en god prat med en
bryllups fotograf i Vestfold
Kaffen står alltid klar.

Til slutt vil jeg også legge til det jeg pleier å si til alle jeg møter som spør etter en bryllups fotograf i vestfold. Hvem en velger er opp til en hver – husk at deres bryllups dag skal være et godt minne for livet – et kjært minne – så selv om dere velger en annen bryllups fotograf i Vestfold enn en profesjonell, så pass på at han eller hun tar de bildene du blir fornøyd med. Fanger de øyeblikkene du mener er viktigst – at fotografen skjønner og vet hvor de øyeblikkene er og vet hvordan man skal fange de med kamera sitt.

Ta gjerne kontakt med en bryllups fotograf i Vestfold og snakk med han eller henne og forsikre deg at de bildene blir et godt minne for livet fanget med et kamera.

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik