Bryllup 2017

Bryllup 2017

Da nærmer vi oss slutten av 2016 og nye året skal startet. Og vi kan likegodt komme litt i gang med Bryllup 2017.

Jeg har hatt et fantastisk år i studio i år, med masse bryllup og andre fotograferinger. Jeg merker jeg gleder meg til sesongen Bryllup 2017 starter om ikke mange mnd. Da blir det ut i sola, om den er fremme, og fotografere masse glade mesnnesker som skal få gifte seg i Bryllup 2017 sesongen.

I studio er vi godt i gang alt med forbredelser – ja selv om vi ta liten pause rett etter jul så legger jeg litt planer og strategi for ny året. Og Bryllup 2017 gjøres litt av forarbeidet også på. Det har alt kommet en del bestillinger – og noen datoer er opptatt, men jeg har fortsatt mange ledige. Ta kontakt med meg om du har spørsmål og trenger hjelp med noe som helst.

Og før vi starter med Bryllups sesongen 2017 så tenkte jeg vi kunne gå litt gjennom informasjon til deg ang bryllup. Vise litt bilder fra tidligere sesonger og hva vi har i vente på ny året.
Så la oss bare komme igang.

Bryllup 2017 – God informasjon

Når du har bestilt fotografering så starter vi med å møte hverandre i studio for å gå gjennom deres dag. Det viktige med slike møter er også for å bli litt kjent med hverandre, kjenne hvordan kjemien er og ikke minst at dere føler dere helt trygge at jeg er den riktige personen for å fotografere bryllupet deres. Planleggingtimen, som det heter, setter vi opp sammen så det passer dere begge – vi går da gjennom flere saker som hvor og når bryllupet skal være – hva dere ønsker – og hva jeg gjør under selveste fotograferingen.

En uke før dere skal gifte dere så kontakter jeg dere og sier at jeg gleder meg til å fotografere dere og ønsker dere masse lykke til. Det er for å gi dere mindre å tenke på og ikke minst vite at jeg er på plass der jeg skal være til rett tid. Når jeg starter er opp til dere, siden dere bestemmer hvor lenge jeg skal være med dere. Fotograferingen begynner for meg med engang jeg er på plass. Jeg tar bilder av gjester, område, detaljer og ikke minst dere. Fanger opp alt mellom himmel og jord som blir gode minner til slutt.

Det er helt opp til dere. Det mest vanlige er at jeg fotografere mellom 8 og 12 timer, og fanger utrolig mye flotte øyeblikk og gode minner for dere.

Men det betyr ikke at dere trenger all verdens tid på dette heller. Det er ofte vært slik at jeg har fått 30 min å fotografere på. Og selvsagt så er det ingen problem, mindre tid betyr at vi må få til mer på kortere tid. Som igjen gir masse flotte bilder – men vi får ikke lekt oss like mye som vi kunne ved når vi har mye tid. Som ofte – spesielt på de offisielle bildene så bruker vi ca 1 times tid på hele fotograferingen. Har vi over en time så blir det enda flere fine bilder, og vi kan rekke mye mer.

De fleste har ønske om hvor fotograferingen skal være – og vet akkurat hvordan stedet skal se ut. Det finnes veldig mange steder man kan fotografere på, så selv om du ikke vet hvor så vet jeg det. Jeg har vært på de fleste stedene og vet akkurat hvor det er perfekt for fine og kreative bilder. Ofte skjer fotograferingen i nærheten av vielsen, i hvertfall ikke for langt unna – siden vi har en timeplan å følge. Vielsen varer til vanlig ca 45 min, etter dette så er det rundt 25 min utenfor kirken der familie og venner gratulerer dere. Tiden med gratulasjonene variere selvsagt en del og kommer an på hvor mange gjester som er invitert. Etter gratulasjonene er det sjampagne og bilen – der dere reiser avgårde mens alle vinker. Vi har selvsagt på forhånd avtalt om vi da skal kjøre med engang til fotograferings stedet eller om dere skal noe annet først. Til vanlig så ligger fotograferingen ca 30 min unna vielse stedet. Selveste offisielle fotografering varer i 1 time til 1 time og 15 min. Vel fremme på område tar jeg over og har alt planer for hva vi skal gjøre og hvor vi skal være. Jeg har mine ting jeg går gjennom for å skape vakre bilder av dere – der jeg bruker lys, dere og område til å skape noe unikt og vakker. Masse flotte bilder og gode minner til evig. Etter fotograferingen er det som oftest akkurat nok tid til å sette seg i bilen og dra til festen der familie og venner venter spent på dere og for å ta i mot dere.

Jeg har for dette formålet satt opp noen lysbildefremvisning – slik at du kan sette deg tilbake og nyte bilder med rolig musikk. Husk å ta frem kaffekoppen.

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik