Bryllup 2016

Bryllup 2016

Bryllup 2016

Årets Bryllup 2016 har igjen kommet til avslutning og derfor så har jeg valgt ut noen bilder fra noen av bryllupene som har vært. Jeg har prøvde å dele litt opp så dere kan se litt forskjellige bilder fra litt forskjellige dager. Årets Bryllup 2016 var fylt med masse fantastiske opplevelse – svært varierende vær – og ikke minst fantastiske brudepar.

Nå har jeg en regel at jeg skal blogge minst engang i mnd. Men som alltid når sommeren begynner å dukke opp så skjer det mye i studio – svært mye. Og så mye at jeg ikke rekker å blogge like mye som jeg ønsker. Men jeg tenker å ta igjen mye av det tapte utover nå – med å legge inn flere innlegg fortløpende når jeg kan sette meg ned med dette. Jeg har uansett begynt smått å legge frem masse nyheter fra studio og hva som har skjedd og blitt gjort – og masse kommer også, selvsagt.

Å sette sammen et innlegg, kreves alltid en del jobb – så det er ikke noe som er gjort over natta, men uansett over til Bryllup 2016 og noen av utvalgte bryllupene som ble gjort.

Bryllup 2016 Fjærholmen

En av Bryllup 2016 som vi var med på – var en av mange heldager som vi fotografere på. Her får vi med oss masse gode minne, stunder og ikke minst veldig gode bilder.
Det er slik at jeg skulle gjerne vist alle bildene som ble gjort den dagen – men jeg må holde meg litt tilbake, for det hadde blitt veldig mange bilder på engang.

Vi startet uansett i Nøtterøy Kirke, før vi dro over til Fjærholmen. Sist nevnte er et veldig populært sted å fotografere bryllup på – og Bryllup 2016 var stedet også med. Her som mange andre får man veldig mange fine bilder – uansett hvordan man ser på område og hva man gjør så blir bildene utrolig fine her.

Bryllup 2016 Stavern

Denne Bryllup 2016 fotograferingen endte nesten alt fotograferingen under tak. Etter mange timer med total skybrud, så trodde vi at vi ikke kunne fotografere ute. Som i seg selv er utrolig synd – siden område er helt sjukt fint. Så vi gjorde en plan b og litt plan a rett på slutten – så vi fikk noen bilder ute, den lille perioden det var opphold.

Problemet ofte med slike dager er at brudekjolen får gjennom gått – siden bakken er helt gjennomvåt og derfor må vi ofte prøve å holde oss litt der det ikke er for mye vann.
Men likevel så fikk vi tatt noen nydelige bilder. Ja, så var vielsen også inne på et gammelt bygg som hadde utrolig herlig sjarm. Se for dere selv.

Bryllup 2016 Larvik

Neste Bryllup var på et sted jeg aldri tidligere har vært på før. Men utrolig fint sted – veldig populært lære jeg fort også. HEr var det også litt snuskete vært men likevel fikk til noen veldig flotte bilder fra start til slutt.

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik