Bedriftsfoto : Tore Ask & Sønn

Bedriftsfoto : Tore Ask & Sønn

Bedriftsfoto hos Maleren Tore Ask & Sønn AS var en fin fin opplevelse. Vi satt opp studio inne på kontoret hos de og kjørte full fotografering. Bildene skal brukes til både kino reklame og webside. Og selvsagt litt trykksaker.

Bedriftsfoto av denne typen kan gjøres hvor som helst og for hvem som helst også. Det kan være at er vi veldig mange så må vi gjøre en lite vri, men slik resultate ble her så passet det kjempe flott med en rekke. Tore Ask & Sønn AS var selvsagt veldig fornøyd med resultatet.

Når jeg fotografere denne type Bedriftsfoto så holder det med at en og en person kommer inn i studio som er satt opp på bedriftensområde. Alle de som er i bildet var heller ikke der samtidig men kom inn i gjevnemellomrom. De fleste var ute på jobb den dagen, så de kom innom når de hadde mulighet for foto – også dro de igjen. Slike bilder er super fint når man ikke kan stille hele bedriften samtidig på fotografering.

Kanskje det aller beste med slik fotografering, er at hvis det kommer ny inni gruppa eller noen som slutter. Så er det ingen problem med å fikse dette. Hvis det er en ny en, så er det bare å fotografere han/hun ene, og da trenger du heller ikke å planlegge gruppebildet med alle.

Ingen slike jobber er like og ingen bedrifter er like heller. Alle har sin måte å gjøre ting på og een filosofi. Ta en kontakt med meg før fotografering – så kan vi planlegge både bilder – og resultatet slik at du og din bedrift blir fornøyd.

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik