3116 km (begge veier)

3116 km (begge veier)

Etter tre mnd helt stille fra meg så fikk jeg endeligen litt tid til å skrive et innlegg igjen. Selv om en bør være ha vært litt flinkere med å skrive fortløpende så har jeg ikke hatt sjangs til å finne tid, før nå.

Av nyskjerrighet så satt jeg meg ned i dag for å finne ut hvor mange km jeg har kjørt de siste 3 mnd og resultatet, grovt regna, kom på 1558 km – eller 3116 km begge veier, for jeg måtte jo komme meg hjem også. Med de km så hadde jeg nesten klart å kjøre frem og tilbake Tromsø – Tønsberg.

Med andre ord så har jeg vært mye på farten siden siste innlegg og gjort masse spennende og artige jobber – jeg sitter og planlegger de neste innlegene alt + at hele siden vil få lite oppdatering med jobber, bryllupsfotografering 2015 og diverse andre snacks som er gjort. Det har vært mye forskjellige for å si det mildt – kanskje nevne ene der jeg har fotografere hele Tønsberg Vikings, bildet kan sees på forsiden av hjemmesiden, men det kommer også innlegg om dette – og ikke minst egen siden for Vikings og FK Tønsberg. Det er bare og følge med neste ukene – for nå kommer det til å renne ned av innelgg og oppdateringer på hva som er fotografert i siste 3 mnd – og hvordan fotograf livet ser ut.

Også ønsker jeg alle nye som har meldt seg på nyhetsbrev fra meg. Tusen takk for at dere har på meldt dere.

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik