[new_royalslider id=»6″]

Klassisk eller orginalt

Når jeg fotograferer familer og små grupper så gjør jeg alltid ting litt utenom det vanlige. Jeg ønsker å skape bilder som holder i lang tid og skaper litt oppmerksomhet til veggen hvor bildet skal henge.

Hva skal jeg gjøre?

Jeg vil som jeg anbefale, slik jeg anbefaler til mine modeller, å bare være deg selv. Ikke ha noen fordommer og bare ha det gøy. Bruk den klovnen du har i deg så vi får fanget noen bilder av han også. Man trenger ikke å bare ha tulle bilder heller men gjerne fange noe helt anledes på bilder. Så kan vi skape litt mer sammen og gjøre noe som fanger både kropp, sjel og noen kreative bilder.

Hvordan fungerer dette?

Fotografering varer i 1 time. Om vi går litt over er det helt greit også, men på timen så får du og jeg gått gjennom mange forskjellige lyssettinger og positurer. Etter fotograferingen blir alle bildene lastet opp på nett – og du får en dedikert lenke av meg til å gå gjennom alle bildene. Du får en oversikt over hva som er gjort, før vi setter av et møte der vi finner ut hva du ønsker å gjøre med bildene. Og ikke minst jeg kan få redigert bildene som er gjort for en perfekt presentasjon.

Når?

Vi har åpningtider i studio som alle andre butikker, men våre åpningstider er alltid fleksible slik at vi får gjennomført fotografering akkurat når det måtte passe deg og din familie. Så hvis du jobber til sent på dagen så er det ingen problem med å gjøre en kvelds fotografering, vi er alltid åpne for deg.

Hva skal jeg ha på meg?

Helt vanlig spørmål, som også blir veldig ofte spurt. Vel, det finnes selvsagt ikke noe fasit på dette – men heller tenk deg hva du ønsker å bli fotografert i. Hvilke klær vil du ha på deg på akkurat det bildet som skal henge i din stue. Ofte er min anbefalingen å ha på minst mulig hvitt og lyse farger, da de har en tendens til å ta mye av oppmerksomheten fra resten av bildet.

Sminke, makeup og styling

De fleste damer bruke dette fra før – men til fotografering er det faktisk et pluss om herrer også bruker litt. Og da snakker vi selvsagt ikke om full fest make up men noe lett. I studio vårt så har vi en make up artist klar til å fikse deg opp og hjelpe deg med det som trengs til fotografering. Vår dyktige medarbeider Kine H. Øiseth har jobbet med meg ved flere tidligere jobber og utfører også styling til familie fotografering, hvis dette er selvsagt ønskelig. Prisen på dette vil variere i forhold til flere faktorer – spør gjerne om priser ved bestilling av fototime.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik