Tips og Triks

Litt hjelp og informasjon til deg.

  • All
+
+
+
+

MACIEJ KRZYSZTOF

Fotograf Magik

Mitt navn er Maciej Krzysztof. Jeg er polsk født men har nå bod i Norge siden 1986 og bygd opp studio her i landet. Opprinnelig så er jeg fra Fredrikstad men etter over 20 år i byen valgte jeg å følge nesa til et nytt sted. Og endte opp i Sommerbyen Tønsberg. Her har jeg jobbet som fotograf siden 2009. Jeg startet først opp hos Michal Tomaszewicz, som er et god kjent navn i byen her. Michal er fortsatt min kollega i studio – selv om jeg går under dekknavnet Fotograf Magik. Det tilnavnet fikk jeg mens jeg gikk på fotograf skolen i Oslo. Jeg er utdannet på NKF (Norges Kreativefagskole nå Høyskole). Fra Oslo har jeg utdanning med 1 år på mediadesign og 2 år på fotoskole.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!