Reklamefotograf

Reklamefotograf

Reklamefotograf Maciej Krzysztof Fotograf Magik, jeg har over 10 år med erfaring med fotograferinger og retusjeringen. Jeg holder til midt i Tønsberg sentrum – der har jeg studio sammen med 3 andre fotografer. Jeg som Reklamefotograf gjør for det meste jobber innen reklame, kommersielt, små- og storbedrifter, portretter og gruppebilder, boligfotografering, mote og masse mer.

Studio vår er utstyrt med det meste en Reklamefotograf trenger til å utføre hver jobb. Jeg er også ofte ute på lokasjoner og fotograferer til de prosjektene som trengs. Så det er aldri noe problem å ta med studioet ut og være der du er. Det kan være alt fra små til store jobber.

Bli bedre kjent med Reklamefotograf og se hva jeg kan hjelpe deg med.
Om du trenger hjelp helt fra starten til dine prosjekt så er jeg den rette person til det. Vi starter med idé myldring og avslutter med flotte bilder – etter dine ønsker.

Fotograf Magik

MACIEJ KRZYSZTOF

FOTOGRAF MAGIK

Magiske øyeblikk anno 2009

Selv om navnet er polsk, er dialekten fra Fredrikstad.
Hans stilsikre bilder og enorm Photoshop kunnskap gjør at han riktignok går under dekknavnet Magik

FOTOGRAF

RETUSJØR

IDÉ

GJENNOMFØRING

Hvorfor velge Fotograf Magik

Erfaring

Jeg har vært profesjonell fotograf siden 2009. Og har innhenta med erfaring fra mange forskjellig jobber og aktiviteter. Gjennom tiden har jeg jobbet med store og små bedrifter - og mange privat personer.

Retusjør

Å kunne retusjere bildene går hånd i hånd med moderne fotografi. Jeg har over 10 år med erfaring innen avansert redigering (Photoshop) og andre medier. Det er med andre ord ikke mye som ikke kan gjøres

Idé

En kan ha ønsker om å gjennomføre en fotografering men du aner ikke hva du vil ha gjennomført. Derfor har jeg gjennom erfaring kunne presentere fra idé til et ferdig produkt. Vi starter med skisser og avslutter med bilder som kan brukes til ditt prosjekt.

Gjennomføring

Å kunne gjennomføre en idé riktig er ikke alltid like lett. Derfor så er det viktig å kunne gjøre de riktige valgene under fotografering slik at resultatet blir akkurat slik en ønsker den. Derfor er planlegging og erfaring like viktig som selveste utføringen.

Noen utvalgte

Ansvarlige fotografen

Maciej Krzysztof

Selv om navnet er polsk, er dialekten fra Fredrikstad.
Hans stilsikre bilder og enorm Photoshop-kunnskap gjør at han riktignok går under dekknavnet Magik.

Maciej Krzysztof
Daglig Leder

Hva andre sier om fotografen

Kom i gang med dine prosjekt.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik