Familie, bryllup og mer

Orginal og veldig annledes

Fremgangen på fotografering i studio er kanskje litt uten om det vanlige. Men det er for at jeg ønsker å skape bilder som ikke er noe man bare har på veggen, men jeg ønsker å skape kunst og noe visuelt flott – og ikke minst tidløs. Når du har blitt fotografert hos meg så ønsker jeg at du går ut med bilder som virkelig setter farge på veggen, selv om bildet du ender opp er svart/hvitt

Spontanitet

Spontant, kreativ og ikke oppstilte bilder. De tre ordene hører en fotograf ofte. Men det er ikke bare opp til meg å kunne løse de ordene på, ved å bli fotografert hos meg så har vi et samarbeid. Vi leker, gjør alt sammen og skaper bilder som kan se spontane og an ledes ut. Ofte når jeg stiller en familie opp så er det på en måte som kan virke rart og ikke slik en er vandt til, men det man ender opp med er bilder som er an ledes, spontane eller stilt opp, selv om de er litt stilt opp. Er du klar for et samarbeid?

Språk og kroppen

Vi bygger opp et uttrykk sammen for å skape et bildet som er kreativt. Jeg skal selvsagt ha full kontroll på fotograferingen, da jeg setter lys – bruker kamera og ikke minst styrer deg som står foran meg. Vi har det moro, prøver nye utfordringer og setter sammen et bildet som vil være flott å ha på veggen din. Vi bruker kroppspråk og lager masse fasonger av kropper til å skape noe nytt.

Stil

Vi holder en minimalistisk stil på alt vi gjør – men heller eksperimentere med både kropp og sjel. Vi utformer mange flotte bilder sammens der både du og resten av familien din står sammen og lager bildet. Redigering og retusj hører ofte med til slike bilder. Jeg retusjere og fikser selvsagt at bildene skal bli perfekte og gode til levering Ofte setter jeg flere bilder sammen til et større bildet for å skape enda mer uttrykk og kreativitet.

Studio Fotografering

Vårt studio ligger midt i hjertet av Norges eldste by, Tønsberg. Her i vårt lille «hjem» kan vi fotografere alt du ønsker deg. Om du har en stor familie eller om du vil ha et nydelig portrett av deg og din bestemor så kan vi utføre dette her. Vi har utstyr, kapasitet, kreativitet og kunnskap til å utføre alle mulige fotografiske oppgaver.

Fotografering ute

Det er slik at vi er omringet av vakker natur her i Norge. Så derfor kan jeg ta med studio ut og ta noen fantastiske bilder ute. Om det er av din familie, portrett til å ha på veggen eller annet så kan vi gjøre dette hvor som helst. Hva med et nydelig bildet av deg og din utvalgte på veggen hjemme fotografert i gylden time? Uansett hva det enn måtte være du har som ønsket, så skal vi klare å gjennomføre det og levere bilder til deg som du blir fornøyd med.

Bryllupsfotografering

Å fotografere en hest er en kunst i seg selv. De seneste årene har jeg valgt å fotografere portretter av hester mot svart eller lignende bakgrunn – og dette er ikke alltid bare bare å gjennomføre. Som alle vet har hester egen personlighet – alle har sine ting de liker og missliker. For å gjennomføre dette så kreves det ofte tre personer, minst, slik at hesten får den riktige oppmerksomheten som kreves til slike bilder.

Hestefotografering

Det er slik at vi er omringet av vakker natur her i Norge. Så derfor kan jeg ta med studio ut og ta noen fantastiske bilder ute. Om det er av din familie, portrett til å ha på veggen eller annet så kan vi gjøre dette hvor som helst. Hva med et nydelig bildet av deg og din utvalgte på veggen hjemme fotografert i gylden time? Uansett hva det enn måtte være du har som ønsket, så skal vi klare å gjennomføre det og levere bilder til deg som du blir fornøyd med.

Mere informasjon

Hva skal jeg ha på meg?

Helt vanlig spørmål, som også blir veldig ofte spurt. Vel, det finnes selvsagt ikke noe fasit på dette – men heller tenk deg hva du ønsker å bli fotografert i. Hvilke klær vil du ha på deg på akkurat det bildet som skal henge i din stue. Ofte er min anbefalingen å ha på minst mulig hvitt og lyse farger, da de har en tendens til å ta mye av oppmerksomheten fra resten av bildet.

Sminke, makeup og styling

De fleste damer bruke dette fra før – men til fotografering er det faktisk et pluss om herrer også bruker litt. Og da snakker vi selvsagt ikke om full fest make up men noe lett. I studio vårt så har vi en make up artist klar til å fikse deg opp og hjelpe deg med det som trengs til fotografering. Vår dyktige medarbeider Kine H. Øiseth har jobbet med meg ved flere tidligere jobber og utfører også styling til familie fotografering, hvis dette er selvsagt ønskelig. Prisen på dette vil variere i forhold til flere faktorer – spør gjerne om priser ved bestilling av fototime

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!