Kommersiell Fotografering – Hvordan jobber jeg

Direkte kontakt

Ved å kontakte med så begynner vi prosessen med å gjennomføre en jobb. Vi startet alltid med å gå gjennom hva det er du trenger og ønsker av produkter. Jeg legger gjerne til anbefalinger og viser deg hva man kan gjøre og eventuelt gjøre mer eller innledes, selvsagt så lenge det er innenfor rammen av dine ønsker. Mange velger også å høre helt ut på meg ved å bare nevne hva de vil ha som ferdig produkt. Ofte settes det også opp et møte før en fotografering, men dette er ingen krav – man kan like godt avtale alt på telefon eller mail.

Reklamebyrå og andre samarbeidspartnere

Jeg jobber tett opp mot flere reklamebyråer og forskjellige samarbeidspartnere – ideen og utføringen av disse jobber kommer som regel da fra et prosjekt reklamebyråer som har et prosjekt gående med kunden.

Kommersielle Jobber

Komersielle jobber består av alt mulig innen reklame, bedrifts-, mote og fashion, og andre publiseringsfotograferinger. Jeg jobber ofte med reklamebyråer der vi fotografere for både store og små bedrifter. Jobbene variere fra gang til gang – da fotografere vi både til websiden, brosjyrer, aviser/magasiner og andre trykk som skulle være aktuelt.

Bedriftsfotografering

Et bilde sier mer en tusen ord sies det. Det gjelder også bildene av din bedrift! For det visuelle uttrykket kommuniserer og reflekter hvor profesjonell du er. Jeg kan hjelpe med å skape et godt førsteinntrykk med gode, profesjonelle bilder som selger. Vi tar bilder av bedriftens mennesker, situasjoner og produkter som formidler den rette følelsen, og får din bedrift til å skinne!

Produkt fotografering

Når jeg holder på med produktfotografering så har jeg par små regler eller tanker i hodet hver gang jeg setter lys og fotografere. Jeg tenker alltid at dette er et produkt som jeg vil selge – hva ville jeg ha gjort for å få folk til å gå inn på min hjemmeside og kjøpe produktet.
Med andre ord det er viktig å betrakte produktet som mitt eget og som om det skulle ende opp i min butikk. For det er akkurat det kunden tenker. Et produkt skaper en del av nettbutikken. Når jeg utfør produktfotografering så utfordrer jeg meg alltid til å sette mest mulig lys som fremhever produktet.

Hvorfor velge Maciej Krzysztof

Kommunikasjon i bildet

Etter flere års med erfaring har jeg et bredt forståelse for hva et bildet bør si om din bedrift – eller om ditt produkt. Jeg kan skape det uttrykke du er på utkikk etter og skape de bildene som formidler din bedrift eller produkt. Jeg har stor erfaring innen retusj og photoshopping for å skape akkurat det resultatet du ønsker.

Bred forståelse i sosiale medier

Det er ikke å skive under stolen at sosiale medier er en stor del av vår hverdag. Om du bruker Facebook eller iherdig bruker av Linkdin så er fotografi veldig viktig bit av mediene. Jeg fotografere alt fra enkle til mer avanserte portretter som setter standard for din profesjonalitet innen ditt område. Alle bilder blir levert klare til bruk i alle typer medier som du trenger bildene til.

Fra konsept til ferdig produkt

Det startes alltid som en skisse eller ide. La oss gjennomføre din ide til et ferdig produkt i bilder – så det kan fremheve din bedrift eller produkt. Fotograferingen er bare et ledd i en større prosess – redigering og sette et bildet sammen fra mange bilder for å skape en egen verden og noe helt anledes og akkurat slik opprinnelige ideen var.

Friske opp og oppdatere

Etter noen år så begynner det å bli på tide å friske opp portretter og andre bilder for bedriften. Det er viktig å følge med i tiden og det samme gjelder fotograferingen, nye bilder gir en friskere og mer profesjonell syn på din bedrift

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!