Alt du trenger å vite om Bryllupfotografering

Alt du trenger å vite om Bryllupfotografering

Når du har bestilt fotografering så starter vi med å møte hverandre i studio for å gå gjennom deres dag. Det viktige med slike møter er også for å bli litt kjent med hverandre, kjenne hvordan kjemien er og ikke minst at dere føler dere helt trygge at jeg er den riktige personen for å fotografere bryllupet deres. Planleggingtimen, som det heter, setter vi opp sammen så det passer dere begge – vi går da gjennom flere saker som hvor og når bryllupet skal være – hva dere ønsker – og hva jeg gjør under selveste fotograferingen.

Bryllupsdagen

En uke før dere skal gifte dere så kontakter jeg dere og sier at jeg gleder meg til å fotografere dere og ønsker dere masse lykke til. Det er for å gi dere mindre å tenke på og ikke minst vite at jeg er på plass der jeg skal være til rett tid. Når jeg starter er opp til dere, siden dere bestemmer hvor lenge jeg skal være med dere. Fotograferingen begynner for meg med engang jeg er på plass. Jeg tar bilder av gjester, område, detaljer og ikke minst dere. Fanger opp alt mellom himmel og jord som blir gode minner til slutt.

Hvor lenge fotografere jeg?

Det er helt opp til dere. Det mest vanlige er at jeg fotografere mellom 8 og 12 timer, og fanger utrolig mye flotte øyeblikk og gode minner for dere.

Hvor lenge fotografere jeg de offisielle bildene?

Når vi er ute på utvalgt lokasjon, der vi skal fotografere – så regn gjerne med 1 time til 1 time og 15 min. Jeg pleier å sette av 1 time til selveste fotograferingen. De resterende tiden går gjerne til gåing, litt pause med mat og drikke og evt andre saker som skulle dukke opp mens vi holder på. Vi regner på tiden vi har mens vi har møte sammen i studio under plantimen.

Hvor fotograferer vi?

De fleste har ønske om hvor fotograferingen skal være – og vet akkurat hvordan stedet skal se ut. Det finnes veldig mange steder man kan fotografere på, så selv om du ikke vet hvor så vet jeg det. Jeg har vært på de fleste stedene og vet akkurat hvor det er perfekt for fine og kreative bilder. Ofte skjer fotograferingen i nærheten av vielsen, i hvertfall ikke for langt unna – siden vi har en timeplan å følge. Vielsen varer til vanlig ca 45 min, etter dette så er det rundt 25 min utenfor kirken der familie og venner gratulerer dere. Tiden med gratulasjonene variere selvsagt en del og kommer an på hvor mange gjester som er invitert. Etter gratulasjonene er det sjampagne og bilen – der dere reiser avgårde mens alle vinker. Vi har selvsagt på forhånd avtalt om vi da skal kjøre med engang til fotograferings stedet eller om dere skal noe annet først. Til vanlig så ligger fotograferingen ca 30 min unna vielse stedet. Selveste offisielle fotografering varer i 1 time til 1 time og 15 min. Vel fremme på område tar jeg over og har alt planer for hva vi skal gjøre og hvor vi skal være. Jeg har mine ting jeg går gjennom for å skape vakre bilder av dere – der jeg bruker lys, dere og område til å skape noe unikt og vakker. Masse flotte bilder og gode minner til evig. Etter fotograferingen er det som oftest akkurat nok tid til å sette seg i bilen og dra til festen der familie og venner venter spent på dere og for å ta i mot dere.

Priser :

Fotosession

Bryllupsfotografering i studio eller på location, halvdags- og heldagsfotografering

Prisen omfatter selve fotograferingen, presentasjon av alle bildene på web, planleggingstime i forkant av bryllupet, samt konsultasjonstime i etterkant. De fleste bryllup på location, er ved kirken, selskapslokalene, eller annet sted i nærhet av disse. Er bryllupet annet sted enn Østlandet, avtales bil, fly og overnattings kostnader separat.

Vi har ingen skjulte priser eller ekstra tillegg som evt skulle ha dukket opp etter fotografering. Prisen er satt slik at du får full oversikt over hva du får. Og skulle jeg ha glemt å ta med noe, og du har spørsmål – så nøl ikke med å kontakte meg.

Pakke 1: Silver

Bryllupsfotografering
Vielse og lokasjon 3 timer

.

Pris: 12500kr

Silver pakken innholder fotografering av vielse og på lokasjon, eller de offisielle bildene. Fra start til slutt så tar det ca 3 timer å fotografere. I pakken så innholder møte med meg så vi kan bli bedre kjent og hva planen er for deres dag. Alle bilder som blir levert er i fulloppløslig og uten noen form for vannmerke. Alle bildene blir levert ferdig retusjert og korrigert. Så du kan bruke de til alt du ønsker deg.

 • Alle bilder fullformat
 • Alle bilder redigert og korrigert
 • Bilder uten vannmerket
 • Møte og konsultasjon time
 • Fotografering på vielse
 • Fotografering av offisielle bildene
 • 3 timers fotografering

Pakke 2: Gold

Bryllupsfotografering
Halvdag 6 timer

.

Pris: 17500kr

Gold pakken innholder litt av hvert og vi får mange flotte minner fra en halv dag her. Før selveste fotograferingen så møtes vi og tar en prat om jeg skal starte tidlig på dagen med forbredelsene dere har eller om jeg skal være med dere på kvelden. Selvsagt er vielse og de offisielle bildene på lokasjon inkludert i denne pakken.

 • Alle bilder fullformat
 • Alle bilder redigert og korrigert
 • Bilder uten vannmerket
 • visningstime hvor vi ser på bildene sammen og viser dere forskjellige muligheter til print
 • Møte og konsultasjon time
 • Fotografering på vielse
 • Fotografering av offisielle bildene
 • kjærestefotografering (disse kan vi lage invitasjoner av)
 • Fotografering på fest eller hos frisøren
 • 6 timers fotografering

Pakke 3: Blue

Bryllupsfotografering
Heldag 12 timer

Pris: 25000kr

I denne pakken får du alt som er. Vi starter med fotografering tidlig på morgenen hos frisøren. Gjennom vielsen og frem til brud dansen. Her får du med andre ord alle opplevelsene fotografert og i varetatt.

 • Alle bilder fullformat
 • Alle bilder redigert og korrigert
 • Bilder uten vannmerket
 • Planleggingstime før bryllupet
 • Fotografering på vielse
 • Fotografering av offisielle bildene
 • Fotografering fra frisøren og til valsen
 • 12 timers fotografering
 • kjærestefotografering (disse kan vi lage invitasjoner av)

Utvalgte Bilder

Booking skjema :

bryllupsfotografering

Fyll ut skjema og book din bryllupsfotograf i dag.

Det er satt i forbehold at datoen deres er ledig. Fotografen tar kontakt med dere så fort det lar seg gjøre etter at skjema er fylt ut og sendt inn.

Har du noen spørsmål, så kan du kontakte meg uforpliktende på : post@magik.no

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!