Maciej Krzysztof | Fotograf Magik

Fanger øyeblikk siden 2009

Selv om navnet er polsk, er dialekten fra Fredrikstad.
Hans stilsikre bilder og enorm Photoshop-kunnskap gjør at han riktignok går under dekknavnet Magik.

Jeg fotograferer alle mulige oppdrag.

Selv om Fotograf Maciej Krawczyk er av polsk opprinnelse, så er dialekten fra Fredrikstad. Hans stilsikre bilder, unike Photoshop-kunnskaper kombinert med lang erfaring og fokus på kvalitet, gjør at han kalles “Magik” blant kjennere. Studioet hans finner du i hjertet av Tønsberg, ved Slottsfjellet.

Jeg startet som fotograf her i byen i samme bygg og samme studio som Photostudio-Tomszewicz, da lå vi på Kaldnes. Etter at byutviklingen kom til vårt bygg måtte vi flytte litt på oss og det førte oss til Brudehuset i Øvre Langgate 48. Der var vi i rundt to år før nesa pekte mot Slottsfjellskolen og Baglergaten 16, her er vi nå i rom 206. Med herlige lokaler og høyt under taket koser vi oss med både nye og gamle kunder. Jeg fotograferer mye kommersielle oppdrag, men tar også private oppdrag. Både venner, familie og bryllup blir fotografert hos meg. Her kan vi utforske den fotografiske verden videre og ingen jobb eller ønske er for lite.Siden 2009 har jeg jobbet med både internasjonale og nasjonale små og store bedrifter. Jeg har utført mange tusen portretter så langt og mange tusen venter fortsatt. Jeg samarbeider tett med mange bedrifter her i byen på forskjellige måter – både fotografisk og andre måter.

Siden 2009 har jeg jobbet med både internasjonale og nasjonale små og store bedrifter. Jeg har utført mange tusen portretter så langt og mange tusen venter fortsatt. Jeg samarbeider tett sammen mange bedrifter her i byen på forskjellige måter – både fotografisk og andre måter.

Priser

2010 : 2 hederlig omtale | NFF

2012 : 3 hederlig omtale | NFF

2013 : 3 hederlig omtale | NFF

2014 : 2 hederlig omtale | NFF

2015 : Åretsfotograf i Vestfold | NFF Laug

2015 : Jury medlem | NFF

2016 : 2 hederlig omtale | NFF

Samarbeidspartner og fotograf for :

Jeg jobber tett sammen to av de største lagene i byen, der jeg både fotograferer og utfører andre tjenester for klubbene.
Vær med og støtt lagene!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!