[new_royalslider id=»7″]

Hestefotografering på mørk bakgrunn

Å fotografere en hest er en kunst i seg selv. De seneste årene har jeg valgt å fotografere portretter av hester mot svart eller lignende bakgrunn – og dette er ikke alltid bare bare å gjennomføre. Som alle vet har hester egen personlighet – alle har sine ting de liker og missliker. For å gjennomføre dette så krevs det ofte tre personer, minst, slik at hesten får den riktige oppmerksomheten som krevs til slike bilder.

Under selve fotografering har jeg med flere kofferter med utstyr – det er selvsagt ikke et krav at jeg fotografere på mørk bakgrunn, men det har endog vært mest populært – Hestefotograferingen foregår som regel ute, da vi har større rom for jobben og hesten er mer avslappet – til tider, om det ikke skjer for mye rundt han eller henne. Selvsagt så er det da viktig at en tredje person hjelper med hestens oppmerksomhet.

Alle hester som folk har egene tanker og personlighet – hestene reagere forskjellig både på ukjente mennesker som meg og selvsagt all blinkingen som foregår. Ofte så må hesten står litt stille på et sted og alle har ikke like mye tålmodighet. Under hestefotograferingen er det da viktig at en person hjelper med oppmerksomheten til hesten. Gjerne med gulrot eller annet favoritt snacks

Maciej Krzysztof Fotograf Magik