Portrettfotografering

Portrettfotografering

Fotograf Magik

Før vi starter med bilder og gjennomgang på portrettfotografering – så kommer det noen litt ekstra lenker her om emne :

Portrett i studio CV og proff portrett Kontakt Fotografen

Portrettfotografering

Gjennom et helt år så gjennomfører jeg rundt 2000 portretter. Av alle mulig typer mennesker. Portrettfotografering kan være fra det enkle – enkelt portrett til mer avansert og gjennomført bildet. Alt hører til hva en ønsker og trenger å ha med seg videre. Portrettfotograferingen som dette gjennomføres i studio. Lys og skygger er veldig kontrollert og må sitte helt perfekt hver gang et slikt bildet blir gjort. Denne jobben var for Staut Bareberstue i Tønsberg. Vi gjennomførte portrettfotografering til reklame og konkurranse.

Lyset som er brukt i portrettfotografering er veldig Rembrandt inspirert. Rembrandt selv malte ofte i forskjellig «lys stiler» og dette var en av de. Selv om jeg ikke har inkludert liten tre kant på ene siden. Men meningen og tanken var alltid å endte opp med et fotografi som var mer et maleri enn et fotografi. Portrettfotografering av denne typen kan bestilles og gjøres til mye forskjellige. Det trenger nødvendigvis ikke være portrett – men man kan gjøre f.eks et større bildet eller gruppebildet ut av slike gjennomføringer.

Prisen for slik fotografering er også litt høyrer enn vanlig portrettfotografering. Grunnen til dette er at det alltid er mye forarbeid før fotografering. Lys og skygger må settes og testes. Selveste fotografering – når lyset er satt perfekt tar veldig kort tid. Da er det bare å pirke med hvordan en sitter og hvordan en ser bra ut. Har du kanskje en favoritt side? Etter slik fotografering så går det over til retusjering. Og siden vi i moderne tider har kamera som ta super fine bilder – så må det litt til for å få et bildet til å se ut som et maleri. Retusjering og fikset tar gjerne noen timer. Selv om det er et enkelt portrett bildet.

Ta gjerne kontakt med meg om du har spesielle ønsker eller har noen spørsmål om slike fotograferinger. Er det noe som vi kan gjøre sammen? Alt i alt så får du vite prisen totalt – da jeg vet hva ønsket ditt er og hva du vil ha gjennomført.

Portrettfotografering

Fotograf Magik
Fotograf Magik
Fotograf Magik
Fotograf Magik
No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik