Tønsberg Vikings

Tønsberg Vikings

Tønsberg Vikings

Byen Tønsberg er en av Norges eldste byer, kanskje den eldste – det står i hvert fall på skilte når man kjører inn til byen. Byen er selvsagt fylt med historie til ende og annen, og når man skal grave liten grop til sandkasse så er det fult mulig at man kommer over en eller annen viking gjenstand. Apropos viking så holder også Tønsberg Vikings til byen – det er byen super hockey stolthet som er på rå vei til eliten. Der kamper som å banke Sparta står på tabellen og spille uavgjort mot Stjerne (hver gang) kommer også.

I mellom tiden til guttane har kommet seg opp i eliten så har vi fotografert de for avis annonse. I samarbeid med Norgesdesign (www.norgesdesign.no), Eikthyrnir.no, som stod for klær og våpen og Kine H. Øiseth som stod for «sminke og søl» – lagde vi kanskje det feteste viking angrepet siden viking tiden.

Vi stor kosa oss sammens med hele Tønsberg Vikings som spurta ned slottsfjellet for å angripe oss mens vi tok bilder for livet. Og gjett om vi hadde flaks med lys og været. Ja, hvis det hadde vært like enkelt – dessverre så pøs regna det denne dagen og vi tok alle bildene inne i studio. Det var en utrolig opplevelse når hele Tønsberg Vikings kom tuslene opp trappa og bildene snakker for seg selv.

 

_2220099

Tønsberg Vikings står klare til angrep i bakgrunn.

_2220083

Tønsberg Vikings spiller får klapp på skulderen for godt utført angrep.

Vårt celebert besøk produsert mange fantastiske bilder som var et resultat av alle involvert – og vi skapte følgende bildet for Tønsberg Vikings.

klart til annonse

Fra annonsen i Tønsberg Blad.

vikings-annonse

 

I sammarbeid med;

 

[su_row]
[su_column size=»1/4″]1380168_10152225013315498_6637802_n[/su_column]
[su_column size=»1/4″]tonsberg vikings[/su_column]
[su_column size=»1/4″]eikthyr[/su_column]
[su_column size=»1/4″]oiseth[/su_column]
[/su_row]

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik