Boligfotografering

Boligfotografering

Boligfotografering

Da var det duket opp for boligfotografering i Oslo.

Å fotografere en bolig krever en del kunnskap fra fotografen. Dette er kanskje en av tingene mange gjør selv, men salget eller utleier av en leilighet vil gå mye raskere hvis man har gode bilder. Jeg vil, som en fotograf, alltid å legge inn de pengene så du får noen gode bilder av din leilighet.
skal du selge leiligheten så er det ofte at megleren har fotografer eller firmaer med fotografer som gjør jobben. Men du kan selv velge deg en fotograf og be han eller hun komme og fotografere leiligheten din. Prisen variere selvsagt fra person til person, så det anbefales å kontakte fotografen i forveien og sjekke hva prisen er på. Spesielt er det smart hvis du skal leie ut en leilighet å skaffe def en fotograf til å gjøre jobben – bildene blir mer profesjonelle og du vil få flere kunder som vil sjekke ut din bolig.

Under fotografering så er det smart å ha del ting klart før fotografen dukker opp, sjekk gjennom tips og triks på hvordan man får den perfekte fotografering til din bolig.

Ved boligfotografering så har jeg alltid med meg lamper til jobben – før jeg kommer og fotografere så sjekker jeg alltid hvor sola står i forhold til leiligheten, dette er selvsagt ikke alltid mulig pga tid og når kunden har mulighet å være til stedet. Men det er ofte at jeg kommer tilbake for å fotografere omgivelsene – eksteriøret på boligen. Hvis mulig.

Under boligfotografering så går jeg først gjennom hele leiligheten – og blir kjent med den før jeg tar frem utstyret. Det er viktig som fotograf å vite hva som er viktig for deg i leiligheten. Som boligfotograf har jeg en «liste» jeg går gjennom når jeg fotografere – men det er ofte at leiligheter har noen perler som kanskje jeg ikke vet om, som du vet.

Som ved denne jobben så var jeg kjent med leiligheten og område – jeg viste hva som var viktig og hva som måtte være med i fotograferingen – dessverre hadde jeg ikke mulighet å fotografere når sola stod foran leiligheten, så jeg fotograferte bak om huset, som er kanskje litt mer viktigere siden der er verandaen og sola på dagen. Jeg fotografere selvsagt også foran og tar med det som er viktig der, som at trikken går i nærheten og ikke langt unna stoppet.

Vil du vite mer? Sjekk ut tips og triks for Boligfotografering

Også er ene rommet i leiligheten, som du ser bildet av til utleie fra sommeren av. Så ta kontakt hvis du trenger rom i bofelleskap i Oslo. Leiligheten ligger på Grefsen og 10 min unna Storo, utrolig flott sted å bo. Bare kontakt med så skal jeg sende deg informasjon på dette – men vær rask før den blir leid ut.

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik