Bedrifts Fotografering

Bedrifts Fotografering

Bedrifts Fotografering

Jobber variere fra uke til uka og innimellom fra dag til dag. Og klare å omstille seg er like viktig som å kunne bruke riktige innstillinger på kamera. Bedrifts fotografering er noe for seg selv og utrolig spennende å gjøre. Jeg var på besøk hos Meny i Sandefjord for å fotografere til en brosjyre som kommer om ikke så lenge fra butikken. Jeg fartet litt rundt på Meny for å fange noen øyeblikk og de bildene kundene ønsket seg.

Det høres kanskje ikke så veldig vanskelig ut, men dette er svært krevende – belysningen variere i en butikk fra avdeling til avdeling – samtidig så har du masse kunder og ikke alle ønsker å være med på bilder. Også var det valget av riktig objektiver til riktig tidspunkt. Ved denne anledningen så hadde jeg med meg to led lys, enkle og bære på men likevel veldig mye futt i de – så gikk jeg rundt for å se hvordan butikken fungerte – slik at jeg fanget de riktige bøyeklikken på riktig stedene. Man må etter hvert utvikle en tredje sans for å vite hvor det skjer og hva en skal bruke – men det kommer alltid med tid. Man vi få det i fingertuppene og da går alt nesten av seg selv.

Bedrift fotografering er aldri det samme – selv om man kan dukke opp i samme butikk men et annet sted i landet, så er jobben like an ledes som område butikken ligger i.

Foto informasjon:

L: 24-105mm / 50mm / 70-200mm
S: Variere
F/: Variere
Iso: mellom 200 og 500
Lys: Led lights 2stk

Oppdrag:

Kunde: Meny Sandefjord
Oppdrag: JS Norge

No Comments

Post A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maciej Krzysztof Fotograf Magik